ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 46
Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Το εντυπωσιακό διατηρητέο κτίριο στη συμβολή των οδών Μυλλέρου και Κεραμεικού που δεσπόζει στην Πλατεία Αυδή, κατά γενική ομολογία περιοίκων και επισκεπτών, έχει αναβαθμίσει όλη την περιοχή και αποτελεί κόσμημα για τον Κεραμεικό.
ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΟΙΞΗ 2012

Friday, June 29, 2007

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ

Ο πρώτος όροφος διαθέτει τρεις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων συνολικής επιφάνειας 308 τμ. με άρτιο τεχνικό εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποδομή και είναι ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων. Οι αίθουσες που διατίθενται είτε ως συνεδριακοί, είτε ως εκθεσιακοί χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν από 30 έως 300 άτομα και η διάταξή τους ρυθμίζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης (κινητοί τοίχοι) Η σκηνή επιφάνειας 36τμ μπορεί να διευρυνθεί σε 50 τ.μ. ανάλογα με την εκδήλωση. Η Κεντρική Αίθουσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις δυο παράπλευρες, από τις οποίες χωρίζεται με κινητά ηχοαπορροφητικά πανέλα, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της σε 300 άτομα.

Περιγραφή χώρου

Ο χώρος που διαθέτει άρτιο κλιματισμό και αερισμό περιλαμβάνει: Πιάνο, ξύλινο πάτωμα, επιτοίχιους καθρέφτες και μπάρες χορού, γραμματεία, τηλεφωνικό κέντρο με ηλεκτρονική και δικτυακή υποστήριξη, καμαρίνια οχτώ ατόμων, τουαλέτες και ντουζ, γραφείο βοηθητικής υποστήριξης, γραφείο παραγωγής, ανελκυστήρα, ψηφιακό φωτιστικό εξοπλισμό που προσαρμόζεται στις προδιαγραφές κάθε εκδήλωσης και σύγχρονα συστήματα ανάρτησης διαφόρων υλικών. Διαθέτει επίσης κινητά καρεκλοθρανία (200 καθίσματα με πτυσσόμενα αναλόγια) πίνακα, οθόνη προβολής TV-video, προβολικό σύστημα (projector) με δυνατότητες video, DVD, beta, δυνατότητα εγκατάστασης ηλεκτρονικού υπολογιστή σε δίκτυο με πρόσβαση στο Internet, πλήρη μικροφωνική και ηχητική εγκατάσταση (Stereo PA System, Dolby ProLogic Surround System),φυσικός και τεχνητός φωτισμός (γενικός και ειδικός φωτισμός σκηνής). Ο φυσικός φωτισμός και η ενιαία διαρρύθμιση των τριών χώρων με κινητούς τοίχους εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες ορατότητας και ακουστικής. Με πρωτοποριακή σχεδίαση, προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, άρτια τηλεπικοινωνιακή υποδομή και δυνατότητες εκθεσιακής προβολής ο χώρος του πρώτου ορόφου συνθέτει ένα κέντρο σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής μπορεί να φιλοξενήσει:


Kαλλιτεχνικές
εκδηλώσεις

Εκθέσεις ζωγραφικής-γλυπτικής-φωτογραφίας και εκθέσεις κάθε είδους, προβολές ταινιών/video, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, φεστιβάλ, λογοτεχνικές και ποιητικές βραδιές, παρουσιάσεις βιβλίων και δίσκων, μαθήματα θεάτρου, yoga, pilates, capoera, σεμινάρια Δραματικής τέχνης (κίνησης, λόγου, μουσικής, υποκριτικής και κινηματογράφου), οργάνωση πολιτιστικών πράξεων, οργάνωση πειραματικών θεατρικών παραστάσεων, οργάνωση συνεδρίων, χώρος προβών (χορός, μουσική, θέατρο)

Eταιρικές εκδηλώσεις

Σεμινάρια, παρουσιάσεις προϊόντων, συνεντεύξεις τύπου, διαλέξεις, cocktails, δείπνα και γεύματα εργασίας, μικρά συνέδρια και συσκέψεις.

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Πάρτυ, γάμους, Βαφτίσια

Άλλες εκδηλώσεις

Τηλεοπτικά/διαφημιστικά γυρίσματα, φωτογραφίες, επιδείξεις μόδας

Οι αίθουσες του πρώτου ορόφου διαθέτουν δυο εισόδους, μία από την οδό Κεραμεικού και μια ιδιαίτερη από την πλατεία Αυδή.