ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 46
Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Το εντυπωσιακό διατηρητέο κτίριο στη συμβολή των οδών Μυλλέρου και Κεραμεικού που δεσπόζει στην Πλατεία Αυδή, κατά γενική ομολογία περιοίκων και επισκεπτών, έχει αναβαθμίσει όλη την περιοχή και αποτελεί κόσμημα για τον Κεραμεικό.
ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΟΙΞΗ 2012

Friday, June 29, 2007

LΕIKA LIVE MUSIC PLACE CAFE-RESTAURANT










Το “LΑIKA CLUB” είναι σημείο συνάντησης των φιλοξενημένων μας, αλλά και των ανθρώπων που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας.

Ο χώρος κλιματίζεται και προσφέρεται για πλήρη γεύματα, σνακ, άτυπες συναντήσεις, ενώ παρέχει και υπηρεσίες catering στους άλλους χώρους του κτιρίου. Μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 300 άτομα.

Το “LEIKA CLUB” προτείνει ένα απολαυστικό ταξίδι στους κόσμους της γεύσης και εμπλουτίζει το τοπίο της αθηναϊκής γαστρονομίας, καλύπτοντας, παράλληλα, τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου πολυχώρου.Προσφέρει εμπνευσμένες δημιουργίες μεσογειακής κουζίνας αλλά και αγαπημένες καθημερινές γεύσεις. Η σύγχρονη αισθητική του χώρου, το ανεπιτήδευτο ύφος και η ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργούν το ιδανικό κλίμα, όχι μόνο για μια βραδινή έξοδο αλλά και για ένα απολαυστικό πρωινό και απογευματινό γεύμα ή μεσημεριανό brunch.
Στο “LEIKA CLUB” τα επαγγελματικά γεύματα χάνουν το συμβατικό τους χαρακτήρα και μεταβάλλονται σε πηγή δημιουργίας και έμπνευσης. Η χαλαρή ατμόσφαιρα και οι ελαφρές γεύσεις συνθέτουν ένα αποδοτικό “εργασιακό περιβάλλον”.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο μοντέρνο μπαρ που ξεχωρίζει για τη minimal αισθητική και τις ποιοτικές μουσικές επιλογές του.
Το “LEIKA CLUB” ιδανικό για μια βραδινή έξοδο, μπορεί επίσης να φιλοξενήσει φιλικά πάρτυ, reunions ή εορταστικές συγκεντρώσεις.

Διαθέτει πίστα και επαγγελματικό φωτισμό και ήχο και είναι ιδανικό για παρουσίαση μουσικών προγραμμάτων και συναυλιών έως 300 καθημένων ή 500 ορθίων και είναι στη διάθεσή σας για να φιλοξενήσει τα μουσικά σύνολα που θα θέλατε να παρουσιάσετε στο Αθηναϊκό κοινό.